Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Valahogy fel lehet mérni...

Valahogy fel lehet mérni előre, hogy egészségügyileg alkalmas lennék e pilótának?

Figyelt kérdés
Csak, hogy tudjam... Hiszen, ha esetleg nem, akkor a felkészülésbe nem ölök annyi időt és pénzt (még az egyetem előtt pl. szimulátorra).
2018. aug. 22. 13:34
 1/3 anonim ***** válasza:

Menj el alkalmasságira. Ha valóban pilóta akarsz lenni, az a 30-40 ezer forint nem szabad hogy gondot jelentsen. De arra figyelj, hogy ez az engedély csak bizonyos ideig jó, ha csak évek múlva kezded a képzést, újra kell majd csinálnod.

Egyébként egészségügyin nagyon kevés ember szokott kiesni, max akinek komolyabb gondjai vannak, olyan, amivel nem lehet repülni.

2018. aug. 23. 19:08
 2/3 A kérdező kommentje:

Köszönöm nagyon a választ. Majd elmegyek, bár még nem tudom, hogy hová is kell pontosan...

Nekem 12 éves koromban volt szociális fóbiam, legalábbis erre jutottak a szakemberek összesen 3 találkozás alapján, ami miatt kaptam enyhe nyugtatót, hogy be tudjak menni a suliba.

Mára ez a dolog elmúlt, gyógyszert sem szedek már egy éve (16 éves vagyok) és nem érzem én sem, sem a környezetem, hogy lenne bármilyen pszichés problémám.

Nem tudom eleve, hogy az ilyem jellegű pszichés problémák kizáró oknak számítanak e, valamint azt sem hogy ez a "diagnózis" utólag felül írható e pszichológiai és pszichiáteri vizsgálatokkal, ha esetleg erre lenne szükség... Esetleg Te tudod?

2018. aug. 23. 19:20
 3/3 anonim ***** válasza:

Ezt sajnos nem tudom, de ha már nincs semmi gond, akkor nem hiszem, hogy probléma lesz belőle.

Ajánlom ezt az oldalt, itt mindent megtalálsz a vizsgálattal kapcsolatban:

[link]

2018. aug. 23. 20:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!