Valahogy fel lehet mérni előre, hogy egészségügyileg alkalmas lennék e pilótának?
Menj el alkalmasságira. Ha valóban pilóta akarsz lenni, az a 30-40 ezer forint nem szabad hogy gondot jelentsen. De arra figyelj, hogy ez az engedély csak bizonyos ideig jó, ha csak évek múlva kezded a képzést, újra kell majd csinálnod.
Egyébként egészségügyin nagyon kevés ember szokott kiesni, max akinek komolyabb gondjai vannak, olyan, amivel nem lehet repülni.
Köszönöm nagyon a választ. Majd elmegyek, bár még nem tudom, hogy hová is kell pontosan...
Nekem 12 éves koromban volt szociális fóbiam, legalábbis erre jutottak a szakemberek összesen 3 találkozás alapján, ami miatt kaptam enyhe nyugtatót, hogy be tudjak menni a suliba.
Mára ez a dolog elmúlt, gyógyszert sem szedek már egy éve (16 éves vagyok) és nem érzem én sem, sem a környezetem, hogy lenne bármilyen pszichés problémám.
Nem tudom eleve, hogy az ilyem jellegű pszichés problémák kizáró oknak számítanak e, valamint azt sem hogy ez a "diagnózis" utólag felül írható e pszichológiai és pszichiáteri vizsgálatokkal, ha esetleg erre lenne szükség... Esetleg Te tudod?
Ezt sajnos nem tudom, de ha már nincs semmi gond, akkor nem hiszem, hogy probléma lesz belőle.
Ajánlom ezt az oldalt, itt mindent megtalálsz a vizsgálattal kapcsolatban:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!