Azt kell tudni rólam hogy a matek a kedvenc tárgyam, viszont mérnöki pályára nem vagyok alkalmas. Hova tanuljak tovább?
Válaszd a matek tanárit, el sem hiszed milyen jó munkahely. Tanárként sok szabadidőd van a szüneteknek hála, valamint nem is ülnél irodában, emberekkel foglalkozhatsz. (még emelt matek érettségi sem kell hozzá, elég egy jó közép, mivel nagyon keresett szak)
Vagy az elméleti matematikuson nem gondolkodtál? Viszont oda nagy agynak kell lenni.:)
Szerintem nem feltétlenül végzettség kérdése, hogy emberekkel foglalkozol-e vagy sem. Inkább az adott állástól és a habitusodtól függ. Lehetsz irodában ülő közgazdász ,és utazgathatsz is...de ha irodában ülsz is, rajtad is múlik, hogy pl átmész-e a kollegádhoz, kimész-e az ügyfélhez, esetleg telefonon beszéltek, vagy elrendezed egy e-maillel.
Amúgy nem tudom, miért nem vagy alkalmas mérnöknek. Az lehet, hogy pont jó lenne, mivel hiány van a menedzseri szemléletű mérnökökből. Nézd meg pl a Bosch hirdetéseit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!