Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Lehetséges az, hogy ha felvesz...

Lehetséges az, hogy ha felvesznek idén egy egyetemre egyzserűen nem megyek el, és nem iratkozom be? Nem kell kifizetnem ilyenkor az első évet?

Figyelt kérdés
2010. jún. 20. 22:13
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Lehetséges és nem kell fizetned, de be nem iratkozás helyett én a halasztást javaslom, ha államira vettek fel. Halasztasz egy évet, az is ingyen van (volt legalábbis pár évvel ezelőttig), és ha esetleg jövőre se jönne össze az áhított szak, akkor még mindig elkezdheted azt, amire most felvettek.
2010. jún. 21. 12:06
 12/13 A kérdező kommentje:
Na azt biztos hogy nem lehet, azt megkérdeztem. Halasztani, passzívot jelenteni nem lehet elsőre. És amúgyis mindegy, mert ha most felvesznek jövöre is felfognak max bejelölöm újra.
2010. jún. 21. 12:25
 13/13 Nasu válasza:

Én is köszi a válaszokat. Én speciel azért nem iratkozom be, mert már tanulok egy egyetemen. Félévkor még úgy volt, hogy nagyon utáltam meg máshova akartam menni, ezért leadtam a jelentkezést egy másik egyetemre - ahova végül fel is vettek, de félév alatt változtak a dolgok, változtam én is, és végül maradok az eredeti szakomon.

Most csak azt sajnálom, aki esetleg miattam csúszott le élete nagy álmáról. De én azt mondom, hogy minden okkal történik...

2012. júl. 29. 14:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!