Hány darab iskolát lehet megjelölni a központi felvételi eljárásban?
Csak három darabot lehet megjelölni ??
Az a probléma h mindeki mást mond !
Valaki azt mondja h amennyit akarok ...
Most akkkor mi a frankó ??
Oksa én hiszek Neked !! 😂😂
Csak érdekes h mindeki máshogy tudja pedig ezen egyszer majdnem mindeki átesik ( mármint a felvételi eljáráson )!
Utolsó !!
Életem, én középiskolába fogok felvételizni nem egyetemre !!
Én egy általános felvételit fogok megírni nem egy érettségit !!
Nekem az lenne fontos h a gimnáziumi felvételin hány gimnáziumot lehet megjelölni a rangsorban
A hatos vagyok.
"(2) A jelentkező több jelentkezési lapot nyújthat be. Minden jelentkezési lapon egy iskola tüntethető fel. Egy jelentkezési lapon
az iskola több tanulmányi területe is megjelölhető. A jelentkezési lapokon a tanulmányi területnek a 32. § (2) bekezdése szerinti
belső kódját minden esetben fel kell tüntetni."
Ez a legtöbb, amit találtam, pedig több helyen megnéztem direkt. Az a gond, hogy sehol nem láttam egyértelműen leírva, pedig még ilyen gyakran feltett kérdéseket is néztem az oktatas.hu-n (és kizárt, hogy Téged érdekelt volna egyedül). A több kitétel nélkül nekem azt sugallja, hogy akármennyit. De ha meg nincs felső korlát, akkor miért azt írja, hogy több, és nem azt, hogy bármennyi.
Szerintem ha mentek a tankönyvért kérdezd meg az Ofőd/igazgató-helyettest, az a legtisztább. Mondom, nekem 7 iskola volt megjelölve vagy 15 tagozattal -súlyos beteg voltam és azzal riogattak, hogy ennyi hiányzással tuti nem fognak felvenni, úgyhogy az álomsulik mellé írtam be jó pár pótot, de összejött a második hely ^^-, akkoriban az volt a maximum, nem hiszem, hogy annál kevesebb lenne. Régebben egyetemre is volt korlátozás a helyekről, most már - ha fizetsz- nincs, de az más rendszer.
A hetes vagyok
Ne haragudj! Én idén felvételiztem, teljesen ebben a "lázban" égek.
Amint meglátom a felvételi szót, az egyetemi felvételire asszociálok.
Bocsánat mégegyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!