Lett valakinek ennyire rossz a felvételi?
Nagyon kevés pontot értem el a központi írásbelin.
Nem értem ez miért lehetett mert nagyon sokat tanultam, de mégis csak 33 pontot értem el összesen. 5 pont lett a matek és 28 a magyar. Lett bárkinek hasonló vagy talán még rosszabb? Kérlek benneteket ne írjatok sokkal jobb eredményeket mert már Így is padlón vagyok.
Osztály társaim 3 pont matek 29 magyar 4 pont matek 20 pont magyar 13 matek 28 magyar
26 magyar pont matek
Mar az is gyanus, h h lett a magyarod igy 28... 😬😬😬😬
Amugy nyugi, mostmar teljesen mindegy! Kar utolag aggodni rajta. Nalunk anno volt olyan, aki 2 pontos matekot,3 pontos magyart irt.... szerinted o hogy erezte magat? Elmondom, semmit nem befolyasolt, teljesen atlagos elete van, szakmat csinalt, el. Volt tobb olyan is, aki nagyon jol teljesitett, az egyikuk egy gyari munkas azota, a masikuk munkanelkuli alkesz roncs, pedig mindketto egyetemet Vegzett... ezzel csak azt akarom mondani h ez a 2 eredmeny most talan hatasssl lesz pl a kozepsuli valasztasodra, de meg csak 14 vagy, csunya lenne itt feladni! Majd atkuzdod magad egy jobba!
Tulajdonképpen művészetibe mennék de most nagyon parázok hogy nem fognak felvenni sehova.
Természetesen elsősorban a kisképzőt jelöltem meg és előkészítőre is jártam majdnem 3 évig, de kizárt hogy ilyen pontokkal felvesznek bármennyire tudok rajzolni.
A második helyen a Jaschik Álmos áll, de már az sem biztos hogy oda felvesznek. Akkor nem tudom mihez kezdjek magammal.
(Az átlagom kb 3,6)
Magyarból valahogy mindig jó voltam,
de a matekra nagyon durván rá paráztam.
Meg úgy az egészet nagyon túl izgultam, ez volt a legrosszabb amit tehettem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!