Orvosira készülők 2019! Van itt valaki, akit nem vettek fel idén és újra próbálja? Ha igen ősszel mentek vagy májusban érettségizni? Sok ponttal maradtatok le? Melyik egyetem áll az első helyen?
Figyelt kérdés
#egyetem #orvosi #felvételi #SOTE #Szote #őszi érettségi #májusi érettségi #emelt kémia #emelt biológia #Felvételi 2018
2018. aug. 5. 17:41
11/15 A kérdező kommentje:
Ti sok ponttal csúsztatok le idén?
2018. aug. 9. 12:53
12/15 anonim válasza:
Ahhoz képest, amire számítottam és ami szükséges lett volna a bejutáshoz, igen. Igaz, már előre sejtettem, hogy így lesz, mert tudtam, min csúsztam el.
13/15 anonim válasza:
Én elég sok ponttal maradtam le idén (413 pontom lett), és Debrecenbe szeretnék menni. Már nyár elején gondoltam hogy ez valószínűleg kevés lesz,úgyhogy egész nyáron kémiát tanultam,októberben mindenképpen újra szeretném ezt próbálni. Ha így is kevésnek találom a pontom akkor májusban nekifutok vagy újra a kémiának vagy a biosznak.
Neked melyik áll az első helyen?
Sok sikert mindenkinek jövőre!
14/15 anonim válasza:
Emelt szintű kémia érettségire,2018 októberire melyik középiskolában lehet Miskolcon jelentkezni? Tudja valaki?
15/15 anonim válasza:
En ujra probalom,igaz kulfoldon es fogorvosi a cel. Vigasztaljon titeket a tudat, hogy itt biosz,fizika,kemia a felveteli es szerintem egy kicsit erosebb szint,mint az emelt,legalabbis vannak olyan szamitasok,amiket az emelten nem kernek. Szerintem nem szabad feladni. Hajra!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!