Számvitel msc vagy gazdinfo alap?
Sziasztok! 26 éves férfi vagyok gazd.men. alapképzés, mérlegképes és adótanácsadó OKJ végzettségekkel rendelkezem. 4 éve egy könyvelőirodában könyvelek ( beaallások, évzárás is) és az a helyzet, hogy eléggé monoton a munka, hónapról hónapra ugyanaz....valamerre mozdulnom kell ezért az alábbiakon gondolkozom:
1, számvitel mester (BGE): közben megpróbálok bekerülni egy multihoz és ott felfelé lépkedni. (nem tudom mennyire lenne monoton a későbbiekben, azt tudom, hogy ezt a könyvelőirodai munkát nem tudnom sokáig csinálni)
2, gazdinfo (vidéken): Átlagos felhasználói tudásom van. Soha nem programoztam, soha nem olvasgattam utána. Középiskolában előrehozott érettségi után nulla belefektetett munka. Viszont az informatikái a jövő.
Igazából a jövőben sem szeretném a gazdasági területet elhagyni. Tetszene, ha valahogy a kettőt össze lehetne mosni, ahol mind a két tudást lehet használni, ezért is gondoltam a gazdinfora.
Majdnem max pontom van mindkét szakra (legalábbis bővem az eddigi ponthatárok felett)
Szerintetek merre érdemes indulni?
Előre is köszi, ha válaszoltok.
Barnabás
Szerintem egyértelmű, hogy gazd infó.
Ha ott végzel és közben otthon is képzed magad mellé (ezerféle programozói videó és egyéb anyag van fent youtub-on meg egyéb helyeken) akkor elég sok lehetőség nyílik meg előtted.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!