Minden egyetemen van matekból 0. ZH?
Figyelt kérdés
Én pénzügy-számvitel szakra fogok járni, az első évben így lesz matek óra is. Lesz szerintetek 0. ZH?2018. aug. 1. 12:41
1/9 anonim válasza:
Nincs minden szakon 0. zh, ezt onnan tudom hogy nálam nem volt, bár én egy műszaki szakra járok.
2/9 anonim válasza:
Nálunk nem volt. Mondjuk matek sem.
3/9 anonim válasza:
GAMF-on gépészmérnök szakon nincs.
4/9 anonim válasza:
Én is pénzügy-számvitelre járok egy másik egyetemen, nekem nem volt. Viszont ha jól tudom, az ELTE-n most indul először ez a szak, szóval erről konkrétan még senkinek sincs tapasztalata.
5/9 anonim válasza:
Én eddig csak a BME-sektől hallottam 0. zh-ról.
6/9 Estádio de Felchút válasza:
"Én eddig csak a BME-sektől hallottam 0. zh-ról."
A szivatást nem lehet elég korán kezdeni.
7/9 Baluba válasza:
ELTE matematikus szakon nem 0. zh a neve, hanem kritériumdolgozat. Ha nem mész át, kötelező felzárkóztató kritériumtárgyat kell teljesíteni, 0 kreditért. Ha utána sem sikerül, kirúgnak.
8/9 anonim válasza:
"A szivatást nem lehet elég korán kezdeni."
Mondjuk olyan hatalmas tudást nem várnak el a 0. zh-n, hogy szívatásnak nevezzük :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!