Új BSc vagy OKJ?
Ez lesz az utolsó évem Bsc-n, de nem igazán szeretem azt, amit tanulok, és nem hiszem, hogy ezzel szeretnék foglalkozni hosszú távon. A kertészet, növénytermesztés érdekelne, ezért néztem ki a kertészmérnöki Bsc-t. A gondom az, hogy a mostani Bsc-m 4 évet vett el, így a következőért már mindenképp fizetnem kellene, illetve úgy hallottam, hogy
magában a Bsc nem sokat ér, így viszont ott állnék 2-vel is. A másik terv, hogy az új Bsc-helyett inkább egy ilyen OKJ-t végeznék, illetve megcsinálnám azt az Msc-t, amit most csinálok. Igaz nem nagyon szeretem, de biztosítéknak jó lenne. Ha pl egy kis gyógynövénytermesztő gazdaságot, vagy ilyesmit szeretnék csinálni, ahhoz elég az OKJ is?
Szerintem is érdemes lenne tudni, hogy mit tanulsz. Talán lehetne tárgyakat elfogadtatnod.
Amúgy az OKJ-k nagy része nem ér semmit. BSC-be gondolkozz.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!