Továbbtanulás: Hogyan válasszak szakot? Egyáltalán mik a lehetőségek?
Kérlek titeket,ne nézzetek le.Jövőre felvételit írok, azonban fogalmam sincs, mihez kezdjek. Pontosabban nem igazán tudom, milyen szakok léteznek, illetve hogyan is működik ez. Lehetséges több szakot választani?Sok embertől hallom hogy angol-biológia szakra megy. Ez azt jelenti hogy kettőt választott? Vagy ez a kettő egybe jár?(esetleg az angol helyett német)Legyetek szívesek elmagyarázni. Érdekeltségem főként az angol nyelvben és rajzban van. Lehet ezt a két szakot választani?
Előre is nagyon szépen köszönöm a válaszaitokat.
Valószínűleg az angol biológiát úgy érti angol biológia tanár. Tehát te is lehetsz angol-rajz tanár ha van olyan egyetem ahol van ilyen párosítás. Egy szakra tudsz majd menni. Jelentkezni 6ra lehet ebből 3ért fizetni kell pluszban, de egyre vesznek csak fel, az elsőre aminek elérted a ponthatárát, a többiben figyelmen kívül hagynak. Külön angol van anglisztika szak, illetve vannak művészeti sulik, mint pl. a MOME (Moholy-Nagy Művészeti Egyetem) ha az érdekel, de oda azért elég nehéz bejutni. A felvi.hu-n meg tudod nézni pontosan milyen egyetemek, főiskolák és milyen képzések vannak
Tessék itt nézegess körül:
Ajánlom hogy az egész felvi.hu-t tanulmányozd át, nagyon sok info van ott. És ha egyetem a terv muszáj lesz megtanulnod önállóan kiigazodni, szóval hajrá :) Azért ha bármi kérdésed van írj nyugodtan
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!