A most meghírdetett ponthatárok mit jelölnek? -Egyetem
Figyelt kérdés
Ma este hírdették meg hivatalosan az egyetemek ponthatárait és azt nem tudom ,hogy ezek a határok azt jelölik ,hogy ettől vesznek fel embereket ( fizetős , államira egyáltalán, vagy azt hogy ez az államilag támogatott ponthatár. Melyiket érinti?2018. júl. 25. 23:07
1/9 anonim válasza:
Mindkettőre külön ponthatárok vannak az egyes szakokon. És igen, azt jelenti, hogy aki elérte, azt felvették. :)
2/9 A kérdező kommentje:
De államira vették fel ,vagy fizetősre ? xD
2018. júl. 25. 23:11
3/9 anonim válasza:
Egyetemista leszel, próbálj meg 0. leckeként kicsit utánanézni a dolgoknak és/vagy gondolkodni.
4/9 anonim válasza:
Amelyiket előbb megjelölted (és elérted a ponthatàràt. )
5/9 anonim válasza:
Oda, ahol elérted a ponthatárt. Ha fizetős volt előbb megjelölve és elérted, akkor oda.
6/9 anonim válasza:
Ha jelentkezéskor megadtál telefonszámot, akkor küldtek SMS-t.
Ha nem, lépj be E-felvételire és a Jelentkezések menüpontban ott van a lista, hogy hol érted el a határt.
7/9 anonim válasza:
Fhu ocsem, neked lesznek problemaid, ha felvettek...
8/9 A kérdező kommentje:
Nem jelentkeztem , csak jövőre fogok.
2018. júl. 25. 23:21
9/9 anonim válasza:
ANA-állami nappali
ANK-állami költségtéríteses
Külön vannak a ponthatárok.
(Az L=levelező)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!