SE ÁOK 460 nem durva?
#10...
Orvosira nem agyhallotak járnak.
Hidd el, aki orvosin önköltségest jelöl, az okkal teszi!
Ez az ok meg az, hogy nem vagy lekötelezve az ország felé.
Magyarul már előre kifizeted a tandíjad és minden herce-hurca nélkül mehetsz is külföldre.
Rengeteg külföldi és külföldre vágyó fiatal csinálja ezt.
Egyáltalán nem az az ok, hogy jószívűek és nemakarják elvenni a szegények helyeit. Vagy nem bíztak eléggé önmagukban. Hiszen ingyen jelölsz helyeket... s nem egyet jelölhetsz.
Belőletek garantáltan jó orvosok fognak válni, már most nagyokosak vagytok. :D
Egyébként én nem akartam megsérteni az előttem válaszolót, nem azt mondtam, hogy ő a logikátlan, csak azt, hogy amit mond, abban nincs logika. Persze itt a leendő orvostanoncok rögtön nekem esnek. Amúgy csak mellesleg, ti is ugyanazt írtátok le, mint én, a részletekbe kötöttetek bele.
Máskülönben nem CSAK az orvosi létezik a világon, rengeteg szaknál megmarad(t) az, hogy államin magasabb a pontszám.
Azt nem vitattam, hogy ez AOK-on fordítva van, de azt igen, hogy MIÉRT. És baromira nem azért, mert van egy olyan "szabály", hogy egy önköltséges képzésen NEM LEHETNE alacsonyabb a ponthatár, mint államin. - a 9-es válaszoló pedig ezt mondta, ezzel nem értettem egyet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!