SE ÁOK 460 nem durva?

Figyelt kérdés
A költségesen 460, az államin 441. :O
2018. júl. 25. 20:05
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
63%

#10...

Orvosira nem agyhallotak járnak.

Hidd el, aki orvosin önköltségest jelöl, az okkal teszi!

Ez az ok meg az, hogy nem vagy lekötelezve az ország felé.

Magyarul már előre kifizeted a tandíjad és minden herce-hurca nélkül mehetsz is külföldre.

Rengeteg külföldi és külföldre vágyó fiatal csinálja ezt.

Egyáltalán nem az az ok, hogy jószívűek és nemakarják elvenni a szegények helyeit. Vagy nem bíztak eléggé önmagukban. Hiszen ingyen jelölsz helyeket... s nem egyet jelölhetsz.

2018. júl. 25. 21:30
 12/16 anonim ***** válasza:
46%
#10 nem zavar, hogy az előző években is magasabbak voltak önköltségesre a ponthatárok, nem csak orvosin, hanem csomó szaknál? Nyugodj meg aki önköltségesre megy az direkt oda jelentkezik. Egyáltalán februárba amikor jelentkezik, és még érettségi közelében sincs honnan tudná a logikád szerint h nem éri el az államit? Lelogikátlanazod az előtted lévőt amikor benned nincs logika :D
2018. júl. 25. 21:38
 13/16 anonim ***** válasza:
77%
Köszi, a logikátlan vagyok. :) Nos, az a helyzet, hogy 3 embert vettek fel önköltségesen, ők nyilván másoddiplomások. Nem is jelentkezhettek államira. 4 éve minimum ugyanannyi vagy nagyobb a ponthatár az önköltségesre. Szóval, aki nem kerül be államira, fizetve se mehet. Ennyi. Ez a színvonal megtartása miatt van így, gondolom. Illetve még annyi, hogy összesen 380 embert vhetnek fel. Jelen esetben a 378-ik embernek volt 441 pontja. A 440 pontosakból nyilván több volt, mint 3, így a maradék három helyre került az önköltségre jelentkezők közül az első három. A harmadiknak volt 460 pontja.
2018. júl. 25. 22:47
 14/16 anonim ***** válasza:
100%

Belőletek garantáltan jó orvosok fognak válni, már most nagyokosak vagytok. :D

Egyébként én nem akartam megsérteni az előttem válaszolót, nem azt mondtam, hogy ő a logikátlan, csak azt, hogy amit mond, abban nincs logika. Persze itt a leendő orvostanoncok rögtön nekem esnek. Amúgy csak mellesleg, ti is ugyanazt írtátok le, mint én, a részletekbe kötöttetek bele.

Máskülönben nem CSAK az orvosi létezik a világon, rengeteg szaknál megmarad(t) az, hogy államin magasabb a pontszám.

Azt nem vitattam, hogy ez AOK-on fordítva van, de azt igen, hogy MIÉRT. És baromira nem azért, mert van egy olyan "szabály", hogy egy önköltséges képzésen NEM LEHETNE alacsonyabb a ponthatár, mint államin. - a 9-es válaszoló pedig ezt mondta, ezzel nem értettem egyet.

2018. júl. 26. 10:35
 15/16 anonim ***** válasza:
34%
Pedig így van, ugyanis meghirdettek pótfelvételit önköltségesre még 5 főnek... Ha annyira van még hely, felvehettek volna engem is a 431 pontommal, de nem tették.
2018. júl. 29. 19:04
 16/16 anonim ***** válasza:
Pedig úgy tűnik, van hely. SE orvosi pótfelvételin meg van hírdetve (én ilyet még nem láttam lOl) Ha "nem számít" a pénz, próbáld meg esetleg :)
2018. júl. 29. 23:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!