Két szak nappali tagozaton, amiből az egyik nagyon durva? Szerintetek lehetetlen?
Figyelt kérdés
2017. jún. 26. 18:46
1/5 anonim válasza:
Írd le a két szakot, mert így kb lehetetlen megmondani.
2/5 anonim válasza:
Nem lehetetlen, de nagyon nehéz csúszás nélkül megoldani, és nem is biztos, hogy sok értelme van.
3/5 anonim válasza:
Nekem szobatársam csinált valamit fogorvosi mellett, de nem tudom pontosan mi volt, csak 2 hónapig laktunk együtt. Attól is függ milyen tanuló vagy, de egyébként biztos vagyok benne, hogy ütközni fognak az óráid. Kb. 20 tárgyat megcsinálni egy félévben iszonyú nehéz lesz.
4/5 anonim válasza:
Nappalin szinte biztos nem tudod, mivel tele lesz az órarended ütközésekkel. Egy szakon belül is problémát szokott okozni, de 2 nappali szak mellett az órák felére be se tudnál járni. Reálisabb, ha a nehezebbet nappalin csinálod a másikat meg levelezőn. Sok munka van 2 szakkal párhuzamosan, de nem teljesíthetetlen.
5/5 anonim válasza:
gyógypedet és pszichológiát csináltam együtt, egy év különbséggel (e gyp-t kezdtem előbb), simán meg lehetett oldani (mkettő ELTE)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!