Szerintetek az emelt szintű biosz érettségi nagyon nehéz? Külön tanár nélkül, semmi előkészítő nélkül megoldható egy év alatt?
#8 vagyok. A kémia is teljesíthető egy év alatt. Én nem jártam magántanárhoz, a fakt nálam semmit sem ért a tanár miatt, szóval magamtól készültem. A mozaik 11-12. könyvét tanultam és hozzá a fgy-t, ha azt tényleg tudod, sima 90%+. Számolásokat meg az Ötösöm lesz kémiából fgy-ből gyakoroltam, illetve megcsináltam az összes eddigi érettségit. 10 hónap alatt készültem fel (tény, nem 0-ról, mert ötös voltam kémiából világéletemben, de mondjuk járhattam egy 4-es középszintű érettségis tudásnál), és 97% lett, ami pontot vesztettem, az figyelmetlenség és az esettanulmány az írásbeliben, tehát mondhatni, nem a felkészülésen múlt. És én tényleg csak a mozaikos könyvből tanultam az elméletet.
Menjen az egyenes arányosság és a logikus gondolkodás, úgy nem lesz gond a számolásokkal, ha begyakorlod. Nekem napi 3 (nehezebb, emelt szintű) számolás és heti 2 komplett érettségi volt kitűzve. Ezt igyekeztem tartani és utolsó hónapban már nagyon untam. :D (Persze ott volt mellette az emelt biosz is meg minden egyéb, tehát így is volt dolgom.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!