Orvosira jelentkezők! Van itt bárki, akinek 410-416 közötti pontja lett? Ha igen, melyik egyetemet írtatok be?
Figyelt kérdés
2018. júl. 19. 00:10
1/17 anonim válasza:
417 - PTE fogorvos (izgulokmert tavaly ennél kevesebb volt. De előtte ennél magasabb...)
2/17 anonim válasza:
Évfolyamtársaim között akadt.
Nem tudom pontosan hány pontjuk van, de mind első helyen Pestet jelölték aztán Szegedet és Pécset. :)
3/17 anonim válasza:
Megjelentek a statisztikák. Az ide biosz és kémia átlaga csökkent, tehát pontnövekedés valószínű nem lesz sehol.
4/17 anonim válasza:
Ha lesz is pontnövekedés, akkor nagyon kicsi.
5/17 anonim válasza:
Az emelt biosz illetve a kémia átlaga is idén pont hogy jobb lett mint a tavalyi, ha jól láttam.
7/17 anonim válasza:
Most én nézek valamit félre?
Idei biosz emelt átlag 68,23%, kémia emelt 64,99
Tavaly biosz 65,23%, kémia 63,69%
Vagy rosszat nézek? :O
9/17 anonim válasza:
Most derült ki, hogy én a középszintűeket néztem, nem az emelteket. Igazatok van, nőttek az átlagok! Bocsánat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!