Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hároméves pszichológia alapsza...

Hároméves pszichológia alapszak után még mit kell csinálni, hogy munkája is legyen az embernek?

Figyelt kérdés

2018. júl. 16. 20:48
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerteágazó lehetőségeid vannak, nézd meg ezt az oldalt, jól összefoglalja az alapokat!

[link]

2018. júl. 17. 09:38
 12/13 anonim ***** válasza:

"A mesterszakon választott szakirány nem fontos az elhelyezkedés szempontjából."

Azért ez nem teljesen így van, bár van akit felvesznek mondjuk suliba klinikai szakiránnyal, általában a iskola&tanácsadósokat preferálják. Azt is megnézném, hogy valaki szervezetpszichon vagy kognitívon tanul aztán felveszik kórházba (nem kutatási vagy szervezetfejlesztési területre)...

Kérdező:

Válassz mestert és kezdj el képződni.

Én anno a munkát választottam inkább (így is lehet releváns még ha nem is pszichológusi munkád). Találd meg az érdeklődési területed és egy szimpatikus módszert amit ha tudsz, már mester alatt kezdj el tanulni! Én mester után azonnal dolgoztam, és a munkahelyem miatt nem tudtam képződni, amit utólag nagyon bánok, úgyhogy átcsúszott hosszú távú tervbe.

2018. szept. 8. 23:08
 13/13 anonim ***** válasza:
Ha csak BA diplomád van, az a pszicho terén semmire nem jó, de minden más területen ajtónyitogató aranykulcsocska, akár adminisztrációs terület, akár művészeti, szervezési stb, mert az emberek egyszerűen túl sokat gondolnak róla :D
2018. szept. 10. 06:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!