Ezek a tanár ennyire hülyék? :D
Figyelt kérdés
"Illés Sándor, Bajza József Gimnázium és Szakközépiskola, Hatvan:
Mindenképpen elég időt kell szánni a tanulásra. Véleményem szerint egy 2-3 hónapos gyorstalpalóval nem lehet készülni az emelt szintre" forrás: [link]
Szerintem meg ez hülyeség, mert miért ne lehetne felkészülni? Nyilván aki fejben nem tud összeadni két egész számot annak nem megy, de akinek van egy kis "esze" 2-3 hónap alatt simán végigmegy az emelt anyagon, egyetemen az érettségi anyagot az első két hétben kérték kb vissza, és ez csak sima bsc bio pte.
Vélemény?
2018. júl. 14. 16:51
21/21 anonim válasza:
Illés Sándor a lehető egyik legjobb tanár. Ez nem kifogásolható hisz én voltam még régen az egyik tanítványa. Én személyesen nagyon szerettem. Szerintem mára már biztos van 10.000 tanítványa. Az iskolás éveim legszebb időszaka volt ez. Biztos volt olyan diák aki nem szerette de az biztos hogy nagyon tapasztalt és kifejezetten jó tanár volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!