Fogorvos vagy közgazdász legyek?
Sziasztok! Pályaválasztás előtt állok. Jelenleg két szak érdekelne: a fogorvosi es a kozgazdasz (penzugy es szamvitel) szakok. Kerdesem: Melyik szak piackepesebb? Melyiket célszerűbb elvégezni? Jól tudom hogy mindkét szaknak vannak előnyei és hátrányai is. Nagyon tanácstalan vagyok. Ti a helyemben melyik szakmat tanulnátok?
Köszi előre is:))
Ha megy a biosz meg kémia ilyenek akkor kár lenne nem fogorvosnak menni! Egyébként hol képzeled el magad? Iroda vagy rendelő? Mi érdekel jobban?
Egyébként psz is jo mehetsz vele később könyvvizsgáló-tanácsadó-könyvelő cégekhez, bankokhoz egyéb vállalatok pénzügyi területére. Fogorvost nem ismerem gondolom más fogorvosokhoz rendelőbe vagy saját rendelő később. Mindkettő piacképes és keresett, de azért megjegyzem a fogorvosit fényévekkel jobbnak tartom, nagy presztízse van dr. cím meg maga a gyógyítás egy nagyon hasznos tevékenység, de biztos nagyon meg kell szenvedni vele.
Én ha helyedben lennék inkább fogorvosnak mennék.
Akkor már inkább alkalmazott közgazdaságtan, ne pénzügy és számvitel...
Fogorvosit csak akkor, ha elhivatott vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!