Orvosi egyetemi hallgatók! Mennyire jelent gondot számotokra, hogyha a kórházi gyakorlaton esetleg hajléktalan, ápolatlan, büdös embereket kell fogdosnotok?
Nyilván nem szeretem, de lenyelem a békát, és megcsinálom. Max. közben kicsit kevesebbszer veszek levegőt. :)
Kezet mosni, fertőtleníteni meg nyilván lehet utána, ha szeretnél, de egyébként is elég sok mindent kesztyűben kell végezni.
Ti még nem láttatok, olyan igazi belevaló congenitálisan hyperpigmentált gyereket, ha azt hiszitek, hogy a gyerekek nem büdösek. :-D
Egyébként kedves kérdező egy idő után megszokod, vagy legalábbis azt hiszed, aztán kiderül, hogy van amit nem lehet megszokni.
Kedvencem az volt amikor én voltam a detox felelős sürgin és a csöviből potyogtak a tetvek.
"Azokat lemosdatják előtte"
Kis naív. :-D Nem. Csak nagyon kevés hely van, ahol orvosi vizsgálat előtt mosdatják a beteget.
Akkor lehet hogy nem ez a pálya az én utam... Szeretnék gyógyítani, segíteni az embereknek,de rosszul vagyok az ilyen dolgoktól,mint pl. szagok, vér, egyéb testnedvek. Az aluljáróban is 10 méterrel igyekszem kikerülni a hajléktalanokat :D
Így nem érdemes orvosira menni ugye? :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!