Mit tehetnék? (minden lent)
Rendezvényszervező vagy valami ilyesmi szakmán gondolkodtam, fotós meg ilyesmi félek de a szüleim nem emgedik mert nagy embert akarnak belőlem csinálni és olyanokat erőszakolnak rám amit nem szeretnék. Tisztába vagyok ilyen esetben hogy azt is kell nézni hogy mennyit fogok vele keresni meg hogy van eszem csak pl ha én nem akarok ügyvéd lenni mert tegyük fel szégyenlős vagyok és nem nyílok hamar eléggé rossz munka lenne nekem.
Amin viszont szeretnék vinni az a magyar, töri, biosz, ezek így a kedvenceim de nem tudom hogy ezekkel mire mennék valakinek esetleg lenne még ötlete? Amire gondoltam a pszichológus azt nagy nehezen elfogadták bár az elején nem mert h gyagyásokkal foglalkozok, meg a színész de azt nem engedik
Kedves 10. válaszoló!
Tessék: [link]
266 ezer BRUTTÓ, ami 176 ezer NETTÓ az lófaasz ennyi tanulás után, de amúgy azt is elárulom, hogy ezt az átlagot felnyomja az a nagyon kevés, de létező réteg akinek sikerül 300-400 ezres fiztéses munkát találni, biztos tehetségesek is, de nagyon szerencsések is.
Nagyon nagyon sok jogász végzettségű ember van, nincs ennyire szükség.
Ezért dolgozik a többség jogi refferensként, asszisztensként, hatósági asszisztensként, illetve különböző ügyintézői poziciókban.
Meg bírósági fogalmazóként.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!