Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Hasznos egyetemi karok amikkel...

Hasznos egyetemi karok amikkel viszonylag könnyú elhelyezedni?

Figyelt kérdés
Jövőre érettségizem és nem tudom mit kedzjek magammal utána. Jól rajzolok, tanulásban is jó vagyok, de nem igazán tudom miben szeretnék elhelyezkedni. Valamit tudtok segíteni? Ti hogyan döntöttétek el ezt?

2018. júl. 3. 16:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Pedig rajztanárként is el lehet helyezkedni, főleg hogy mellé lesz egy másik tárgyad is.

Na bumm.. az itteni suliban is keresnek...

2018. júl. 5. 08:00
 12/15 anonim válasza:
Ha jól megy a rajz, akkor szerintem építész, építő vagy gépészmérnöki a nyerő. Perszer ezekhez a szakokhoz kell, hogy legyen affinitásod a matekhoz is. De viszonylag könnyen el lehet helyezkedni velük és viszonlag jól is lehet keresni.
2018. júl. 5. 15:48
 13/15 A kérdező kommentje:

#11: A rajz tanár nem rossz, de mellé kéne még egy tárgy amit tanítanék. Az a baj ezzel, hogy más tantárgy nem áll olyan közel a szívemhez. Max a földrajz. És amúgy is a rajz tanár csak általános iskolában keresik, nem? Amúgy hogyan zajlik ez a rajz tanár téma? Kell rajzból érettségi? Vagy csak valami alkalmassági? :D

#12: A matek nem a kedvencem és ha jól tudom a gépészhez nagyon kell.. A gépészt főleg ezért hanyagolom.

2018. júl. 5. 20:14
 14/15 anonim ***** válasza:

a matek minden értelmes jól fizető álláshoz kell, szóval..

egyébként ezekkel nem lőhetsz mellé

Mérnök (pl.: villamos, mechatronika, gépész, energetika)

fogorvos

állatorvos

orvos

Informatika (mérnökinformatikus, programtervező informatikus)

ilyen olyan gazdasági szakos hallgatókkal Dunát lehetne rekeszteni, szal azt én nem ajánlanám.

2018. júl. 17. 18:12
 15/15 anonim válasza:
Ha jól rajzolsz, akkor esetleg MKE? (Magyar Képzőművészeti Egyetem)
2018. júl. 20. 00:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!