Nekem jelenleg 8 altalanos iskolai vegzettsegem van, plussz egy okjs targonca vezetoim. A kerdesem a kov lenne. Ezekkel a vegzettsegekkel mehetek erettsegire, ami csak 2 evig tart?
Persze, hogy mehetsz.
Pont erre találták ki amúgy a 2 éves érettségit.
Csak hát inkább azok közt lett menő, akik sorra buknak a középiskolákban és a végén már nincs kedvük az x-ik évet is elkezdeni.
Minden középsulis évnek
meg kell lenni
Ha meglenne a tíz osztályod, akkor
mehetnél két évesre
Sajnos nem lehet, nincs 2 éves érettségi. Meg kell lennie 9, 10, 11 és 12. évnek egyenként. Engem annó szimpátia hiány miatt bukattak meg és "mérgemben" abba hagytam a sulit.
21 évesen keztem újra. 24 évesen érettségiztem estin.
Közben dolgoztam.
Az igazgatónál lehet érdeklődni, hogy nem e csinálhatnál osztályozó vizsgát mindenből, de ehhez sok tanár kell, úgyhogy ha nem látják rajtad, hogy nagyon nagyon tudsz mindent és nem kedvesek, akkor kizárt, hogy ezt miattad megszervezik...
Sziasztok.
Koszonom a valaszokat.
Sajnos en is szembesultem mar vele hogy 2 eves erettsegi 8 altalanossal mar nem letezik.
Ahol lakom ott pedig a kov tanevre nem indul 9-10 osztaly.
Letezhet olyan hogy levelezon leteszem akar egy tavolabbi iskolaban a 9-10 osztalyt?
Es levelezo alatt mit is kell erteni pontosan?
Megkapom a tananyagot es abbol vizsgaznom kell idorol idore.
Tehat engem olyan erdekelne ahova nem kell hetente bejarnom.
Ilyen levelezo letezhet?
Valaszokat elore is koszonom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!