Társadalomtudós, politológus, tájépítész mérnöki
végzettségekkel mégis mire fogok menni?
Figyelt kérdés
Igen, ennyi minden érdekel :D
2017. júl. 31. 01:10
1/7 anonim válasza:
Az majd akkor fog eldőlni amimkor beleveted magad a munkakeresésbe, amikor megtetszik valami, és amikor a munkáltatódnak is megtetszel. De így generalistaként érdekes lehet majd.
Egyébként én is több szakont tanultam, egy olyan munkakör tetszett meg aminek egyikhez se volt köze.(és a munkáltató mégis alkalmazott) Szóval ilyen téren talán nem is érdemes ilyen ''korán'' válaszokat keresni. Az élet kifűrkészhetetlen de tényleg. Olyan terülre kanyarodtam vissza, amit tindézserként előre eldöntöttem, hogy ''na az biztos nem'' és szeretem.. Végül az leszel ami akarsz, ha nagyon akarod :)
2017. júl. 31. 01:47
2/7 anonim válasza:
3 olyan szak, amely Magyarországon nem életképes és kb diplomás minimálbérért fogsz dolgozni velük.
Inkább legyél építészmérnök vagy jogász, ezekkel még van esély karriert befutni.
2017. júl. 31. 08:02
3/7 anonim válasza:
Állj be századvégbe:D ha narancs barát vagy nyert ügyed van
2017. júl. 31. 09:22
4/7 anonim válasza:
Építészmérnök sem egy nagy pénzügyi karrier itthon :D
2017. júl. 31. 19:29
5/7 A kérdező kommentje:
Ez sajnos nem így megy, hogy legyél ez, vagy az (jogásznak bdös életben nem tanulnék a rómával), engem ezek érdekelnek és ezekhez van affinitásom. Tudom, hogy mi az, amit tanulva jól kereshetnék, akkor nyomnám ezerrel a kémiát és mentem volna vegyészmérnökire. So, sorry, de nekem ez a komment nem segít. :D Az egyik diploma már a kezemben, csinálom a másodikat és a harmadik is tervben van. Tudom, hogy mennyire nincs társadalmi megbecsültsége úgy egyáltalán a BA diplomáknak, szociológiának itthon annyi se, és megnézem milyen arcok vannak polin.. (persze, úgy alapból a jogi a karon; legtöbb olyan családból jött) de nehéz lenne elhinni, őket is elnézve, hogy nem fognak tudni elhelyezkedni. De ezeket összevetve, azt gondolnám már egy normális településmérnök vagy hasonló körben eltudnék helyezkedni.
2017. aug. 1. 02:01
6/7 anonim válasza:
Miért csinálod az alapképzéseket ahelyett, hogy az egyik diplomádat kiegészítenéd mesterképzéssel? Sokkal többet ér.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!