Tájépítész vagy építőmérnök? SÜRGŐS! (lent tovább)
Ha mindenképpen az építészet felé hajlasz akkor építőmérnöki, bár kicsit szenvedős szerintem, de kinek mi.
Alternatív lehetőség esetleg a gazdaság és vidékfejlesztés lehet még, szintén vannak tervezési lehetőség és a mezőgazdaságtól sem maradsz távol, de ugyanakkor gazdasági irányultság is megvan. SZIE/BCE ajánlott. SZIE-nél erősebb szakmai mezőgazdasági beállítottság, BCE-n pedig erősebb gazdasági beállítottság.
Az, hogy melyik a "jobb/szebb" az elég objektív.
De az építőmérnökkel ha jó szakirányt választasz jóval hamarabb lesz munkád és több pénzed.
Ha a kocka alatt az érted, hogy nagyon tanulós, az igaz de nem halt bele még senki.
Ez hülyeség, nagyon sokféle tárgy van. Matek van 3 db, Fizika meg 1.
A lényeg inkább a mechanika (statika, szilárdságtan, dinamika) és az erre épülő szerkezetes tárgyak pl.: fa és fém szerkezetek, vasbeton stb
Amúgy meg én vizes szakirányon vagyok szóval van pl mezőgazd. víz haszonsítás, árvízvédelem, folyógazdálkodás stb
Ha a növények ennyire érdekelnek menjél inkább mezőgazdos mérnökire vagy agrárra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!