Hogyan lehet NCore-ra felkerülni?
Nagyon hasznos lenne számomra. Jövőre nehéz év vár rám a sulimban és hallottam, hogy rengeteg oktató videó és tanulást segítő könyv és videó van rajta.
Esetleg tudnavalaki segíteni bejutni az oldalra?
A válaszokat előre is köszönöm szépen!
L
Igen, rengeteg oktató videó és könyv, videó van fent.
Azonban anonim embereknek senki sem fog meghívót küldeni.
Mivel mindenki felel azért, akit meghívott.
Magyarul ha te nem teljesíted az oldal elvárásait, akkor azt is megbüntetik, aki küldte a meghívót.
Szerinted miért nehéz bekerülni?
Sokaknak agysebészet a torrent kliensben hagyni a torrentet és hagyni, hogy fusson.
Én anno, még jó pár éve itt gyakorin találtam magamnak egy embert (sőt, kettőt is, csak nem lehetett egyszerre két meghívóm függőben), aki meghívott nCore-ra, úgyhogy nem lenne lehetetlen így találni valakit, HA azóta nem szigorítottak volna a meghívási feltételeken.
Pl. emlékszem egyszer karácsonyra minden egyes felhasználó kapott egy ingyen meghívót (amit én mondjuk fel sem használtam, és így elveszett), most meg már nem is lehet átlagos felhasználói ranggal valakinek meghívója, meg rengeteg pontba kerül.
De ha befizettek valakinek egy prémium előfizetésre, akkor szerintem simán találtok olyat, aki küld nektek meghívót, akár ismerős, akár ismeretlen.
Kizárólag meghívásos alapon.
Eseti jelleggel van nyílt regisztráció, de nagyon ritkán.
Meghívóért pénzt kérni tilos, azonnali és végleges kitiltással jár.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!