Kezdőoldal » Számítástechnika » Internet » Lehet még ingyen felkerülni...

Lehet még ingyen felkerülni nCore-ra és melyek az ál-nCore-ok, hogyan tudnék (akár) pénzért a tagja lenni?

Figyelt kérdés

Nagyon szükségessé vált már egy normális torrent oldal, ahol nem csak a vírust lehet letölteni, ezért szeretnék az nCore-ra menni.

Tudom, hogy meghívó kéne, de az nekem nincs. Meghívó nélkül is lehet regisztrálni?

Az nCore.red-en láttam, hogy lehet, de az nem is az igazi nCore oldal.

2016. nov. 6. 13:18
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:

Csak a .cc és a .nu az igazi, a többi csak átverés.

Csak meghívóval lehet bekerülni.

(Bár "pénzért" is lehet: megkérsz egy tagot (nem engem), kifizeted neki a prémium tagságot és küld meghívót)

2016. nov. 6. 14:29
 2/14 A kérdező kommentje:
És ez szabályos az ncore szemében, hogy pénzért veszem meg a meghívót?
2016. nov. 6. 16:10
 3/14 anonim ***** válasza:
Az nCore erről nem fog tudni semmit, ha egyikőtök sem "reklámozza"...
2016. nov. 6. 16:27
 4/14 A kérdező kommentje:
És mi a különbség a .cc és az .nu között?
2016. nov. 6. 16:29
 5/14 anonim ***** válasza:
Semmi. Bármelyikről elérhető.
2016. nov. 6. 16:39
 6/14 A kérdező kommentje:
Tényleg nem értem, eléggé kiakadtam, mikor megtudtam, hogy szinte mindenkinek van már nCore fiókja, nekem pedig tényleg nagy szükség lenne rá, és mégse tudok összeszedni egyet.
2016. nov. 6. 16:44
 7/14 anonim ***** válasza:

Az ismerőseid között nincs senkinek?

1 hónap prémium tagság PayPal-lal fizetve 800,- Ft, SMS-sel 1.016,-Ft.

Befizet 1 hónapot > igényel meghívót > megkapja, elküldeti Neked > Te beregisztrálsz és kifizeted neki. Neked lesz egy tagságod, neki meg 1 hónap prémium tagsága. Ennyi...

(Az a lényeg, hogy megbízzon Benned, mert a meghívó felel a meghívottért. Tehát ha súlyos szabálysértést követsz el, őt is büntetik.)

2016. nov. 6. 17:03
 8/14 anonim ***** válasza:
...ja, levonnak 50 pontot is tőle (a meghívó "ára") de ez nem tétel...
2016. nov. 6. 17:10
 9/14 anonim ***** válasza:
lehet ezt a kérdést az ncore staff írta ki, hogy az esetleges meghívó kereskedelmet leplezze le!
2016. nov. 6. 17:11
 10/14 anonim ***** válasza:
Az érdekes lenne. Ebből az oldalnak van bevétele. És akkor nem adnának ilyen "olcsó" lehetőséget a tagságra...
2016. nov. 6. 17:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!