Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Biológia közèp szintű èrettsèg...

Biológia közèp szintű èrettsègim 5ös lett. Kèmia 3as, szintén közép szinten?

Figyelt kérdés
A SZTE biológia szakra jelentkeztem, ahol a ponthatár minden évben 270-80 között szokott lenni. Ilyen eredménnyel felvesznek? Atesnèk a minimum ponthatáron? Lenne elegendő pontom
2018. jún. 20. 21:24
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

Nem rosszból, de a felvin mindennek utána tudnál nézni, és pontszámító kalkulátor is van az oldalon.

[link]

[link]

De egyébként így jött ki matekozással:

Tanulmányi pontok: (5+5+5+5+5+5+5+5+4+3)*2= 94 pont (középsulis jegyeid abból az 5 tárgyból utolsó két tanult év végén, szorozva kettővel)

3 db középszintű érettséginek megfelelő 5-ös (100%) érettségi átlaga = 100 pont

Érettségi pontok:

kémia 55 pont

biosz 100 pont

Pluszpontok:

40 pont

Szóval összesen 94+100+55+100+40=389

2018. jún. 21. 18:59
 12/14 A kérdező kommentje:
Az a pontkalkulátor nem külföldiek számára vonatkozik,ugyanis ott azt mutatja h 5 tantárgyból érettségiztem,es abból vigyem be a szerzett százalékaimat.Én viszont csak 3-ból, + Magyarországon kémiából.
2018. jún. 21. 19:36
 13/14 anonim ***** válasza:

Mindenki számára vonatkozik, csak nem tudod használni.

De mindegy, 100%, hogy annyi pontod van, mint amennyit kiszámoltam neked. Btw utólag beírtam a kalkulátorba is, és úgyis ugyanaz jön ki. Ki lehet jelölgetni egyébként, ha valamiből nincs érettségieredményed, küldök is neked róla képeket, hogy hogy kellene kitöltened.

[link]

[link]

2018. jún. 21. 20:24
 14/14 A kérdező kommentje:

Én teljesen azt hittem hogy az nem működik nekem...Na mind1

Nagyon szépen köszönöm a segitséget,meg hogy nem azzal kezdted hogy leszidsz ,mert ezen az oldalon általában az megy.Tisztelet a kivételnek.

2018. jún. 22. 10:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!