Duális képzés vélemémy?
Mi a véleményetek a duális képzésről?
Sajnis még nem jelentkeztem,csak tegnap döntöttem el hogy szeretnék jelsntkezni.
Szerintetek a határidő lejárta után is lehet még jelentkezni?
Nyugodtan jelentkezz, mert veszteni valód nincs. Amelyik cég már lefuttatta a felvételi interjúkat, teszteket, ők lehet már nem hívnak be, de lehet, hogy van ahol még vannak helyek.
Egyébként szeptemberben is szoktak meghirdetni helyeket azok a cégek akik nem töltötték be a helyeket, vagy mégsem mentek el, akiket felvettek.
Szóval egy próbát megér.
Több helyre is írhatsz ez ügyben, meg ha van ismeretség, ahogy írták is, célszerű kihasználni. Az egyetem partner cégeihez jelentkezhetsz duálisra.
Itt is keresgélhetsz:
Ha később a gyakornoki helyekre jelentkezel cégekhez, az annyira nem jó, mint a duális, de jobb, mint a semmi.
Köszi! Holnap megpróbálok még pár helyre jelentkezni.
Van ismerős egy két helyen, de ezeknél a duálisos cégeknél pont nincs.
Köszi mégegyszer!
Arra gondoltam még,hogy talán az előnyt jelent,hogy én már egyetemista vagyok,igaz más szakon, de abban már van egy kis szakmai gyakorlatom is ,talán így még behívnak 1-2 helyre.
Na mindegy,hátha összejön.
SZia!
"Felvettek ugyan a főiskolára/egyetemre, azonban a cég nem választott ki. Lehetek még így is duális hallgató?
A felsőoktatási intézménynél érdemes tájékozódni arról, hogy van-e az adott szakjához más olyan duális partner, aki nem tudta a szabad helyeit feltölteni. A vállalatok szeptember 30-ig tölthetik fel pótlólagosan a szabad helyeiket."
Én ezt találtam. És ha számít én szeptember 15-én kerültem be duálisra, miután már lement minden felvételi eljárás :)A mi egyetemünknél is volt lehetőség későbbi jelentkezésre. Szóval csak nyugodtan jelentkezz, szerintem nem lesz semmi gond. Csak legyél következetes, és olvasd el legalább egyszer a cég weboldalát, mielőtt interjúzol :D Akkor baj nem lehet ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!