Ha emrlt szintű érettségin tegnap az egyik osztálytársam kihúzta a kedvenc tételem, akkor én még hétfőn húzhatom azt? (biológia emelt)
Figyelt kérdés
visszateszik a már kihúzott tételeket? vagy nem?2018. jún. 9. 17:09
1/5 anonim válasza:
Vissza, mindenki egyenlő feltételekkel indul.
2/5 anonim válasza:
Az első rosszul mondja. Központilag egy nap azonosak a tételek, de mindennap 20-25 db teljesen új tétel van. Ugyanazt az A és B tételt nem fogod megkapni, de attól még egy adott témakör előfordulhat több tételben is, csak nem ugyanazzal a B résszel fog előjönni. De abszolút ugyanazt a tételt nem rakják már vissza.
3/5 anonim válasza:
dehogynem tegnap infó érettségiztem. Tök ugyan azt húztam, amit a 2-vel előttem lévő. Miután kihúzta valaki a tételt és lefelelt foglyák, vissza teszik a borítékba és vissza dobják a kupacba.
4/5 anonim válasza:
Hát már pedig azt nem szabadna. Két tanárom is biológia szóbeliztet emelt szinten, és tilos visszatenni aznap. Mikor én tavaly mentem utoljára, kb már csak 5 tétel volt bent, mert nem tehették vissza az előzőeket.
5/5 anonim válasza:
Nem tehetik vissza már aznap! És igen, mindennap más tételsor van! :( sajnos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!