Nem megyek el szóbeli érettségire?
Figyelt kérdés
Hat tantárgyból érettségizem és a kémia emeltem nagyon rosszul sikerült. A szóbelim most pénteken lenne és nem igazán tudtam felkészülni rá több okból kifolyólag. Azt szeretném kérdezni, hogy az ugyanúgy érvényes az idei évre is, hogyha nem megyek el akkor a bizonyítványomba nem kerül be, csak egy lapot kapok róla és egyetemre is ugyanúgy tudok felvételizni( persze oda ahol nem követelmény a kémia).2018. jún. 6. 21:15
1/5 anonim válasza:
Amennyiben nem választott tantárgy és nem számít bele, ahova kell, akkor nem lesz semmi következménye.
2/5 anonim válasza:
én ugy tudom, hogy ha nem mész el, akkor automatikusan megbuksz az adott tárgyból
3/5 anonim válasza:
Ahogy mondod. Ha nem mész el, akkor megbuksz belőle. Viszont mivel ez a 6. tárgyad, ezért megkapod az érettségidet és tovább is tudsz tanulni egy olyan szakon, ahol nem követelmény az emelt kémia. Ha szeretnéd, akkor később újra tudsz belőle érettségizni is.
4/5 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2018. jún. 7. 05:42
5/5 anonim válasza:
Ha úgy se mennél el és bukást szeretnél azért még elmehetsz. Veszteni valód nincs. Maximum megbuksz. Péntekig van még idő megtanulni. A felét megtanulod a többit elolvasod párszor. Ha olyat húzol amit nem tudsz húzol másikat. Hátha pont 1-es tételt húzol pl aztán kimaxolod. :). Legalább nem 1-es lesz beírva. Ha meg buksz akkor meg? Úgyis bukni akartál. :) Szóval készülj kicsit és menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!