Kémia alapszak vagy biomérnöki?
Kémia szakon voltam, de oda kell egyfajta tudós/kutató mentalitás, ambíció. Ha csak szimplán szereted a kémiát, akkor nem biztos, hogy megéri az a szak.
A biomérnökről nem tudok nyilatkozni.
Illetve én a biomérnökiről azt hallottam, hogy még nincs nagyon kiforrva, hogy a biomérnökök mihez értenek úgy igazán a későbbiekben. Van hallgató ismerősöm, mondta, hogy mindent tanulnak össze vissza, de még a tanárok is mondják, hogy ez pl mire kell majd nekik később.
A kémia szakot én is bejelöltem tavaly, de jobban tettem, hogy nem mentem el. Szeretem a kémiát, de olyan mélyen, amennyire ők belemennek, az már nem az én pályám, a kutatások se érdekelnek annyira. De ha téged ez hoz lázba, és érdekelnek a kutatások, vagy hogy később te is tanár legyél vagy ilyesmi (sok kémia szakos megy el végül kémia tanárnak), akkor menj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!