Egy hét alatt ennyit hogy tanuljak meg?
Figyelt kérdés
Sziasztok, egy hét múlva vizsgám lesz és van 12 tételem, fejenként 20 oldal kb. Mellette még sokat is kellene olvasnom kötelezőket, bölcsész szak!
Szánom-bánom elúsztam =S
Hogy csináljam, hogy sikerüljön? Tippek, amivel könnyebben fog az agyam? Esetleg saját tapasztalat?
Köszönöm, hogy segítetek!
20/L
2010. jún. 15. 21:58
1/9 anonim válasza:
használd ki az adottságaidat a férfi tanároknál ;)
vagy mennyé wowozzá
2/9 anonim válasza:
Hát nem tudom neked működne-e ,de nekem éjszaka fog a legjobban az agyam.Ált.éjfél-egyig tanulok.
Off:milyen szak?Magyar?
3/9 A kérdező kommentje:
Nem magyar, nyelvszakos vagyok =)
2010. jún. 15. 22:04
4/9 anonim válasza:
Tovább kíváncsiskodnék,ha nem bánod:P Milyen nyelv?:P
5/9 A kérdező kommentje:
angol
2010. jún. 15. 22:10
6/9 anonim válasza:
Gyanítom azok a 20 oldalas tételek nem olyanok, amit szó szerint kell tudni. Kelj fel korán, igyál egy kávét, tanulj ameddig bírsz, és utána feküdj le időben.
7/9 anonim válasza:
Felkelsz korán, estig tanulsz, persze szünetekkel.
Ha nem mind sikerül az nem baj, lehet olyat húzol, amit épp megtanultál...
8/9 anonim válasza:
Hát szerintem ha egy heted van rá, akkor tanulj meg napi két tételt, a hetedik nap pedig nézd át mégegyszer mind a 12őt.
9/9 anonim válasza:
ezért szeretem én a mérnökit...nincsenek több száz oldalas könyvek amelyeket be kell magolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!