Hogy tanuljak meg ennyit 2 hét alatt?
60 tételből kb 25öt ha tudok, ami sztem elég kevés. Az utóbbi napokban úgy érzem, semmi nem megy a fejembe.
Már próbáltam mindent, közbe tartok szünetet, kávé, zöld tea,magnézium pezsgőtabi stb. de vhogy nem akar menni.
Ráadásul vállgazd., számvitel és pénzügy tételekről van szó, és egyáltalán nem könnyűek...
Igaz nem 5ösre hajtok, már ott tartok, h csak sikerüljön vhogy és túllegyek rajta.
Van valakinek vmi bevált módszere?
20/L
figyu nekem van még vissza 34 tétel 6 nap alatt menni fog az
aludj sokat
kapcsolódj ki
jutalmazd meg magad egy tétel után pl egy kis csokival
járjon a fejedbe hogy igen meg tudom csinálni és menni is fog
Simán. Két hét sok idő:) Nekem máskor 80 tételre volt egy hetem, ráadásul tele volt latin szavakkal:)
Ezzel most nem arcoskodni akartam, csak annyit, hogy simán meg lehet tanulni:D
Én mindig úgy csinálom, hogy reggel nyolckor felkelek, kávé, aztán tanulás:) Közbe néha egy kis pihi:D Este pedig időben lefekszem, és következő nap megint tanulás.
Szerintem ne éjszakázz, semmi értelme. Inkább időben kelj fel, este pedig aludd ki magad, úgy jobban megy:)
eddig én is 8kor keltem, kb 9kor elkezdtem, de mivel fáradtnak éreztem magam, inkább aludtam tegnap 11ig. Hát sokra nem mentem vele.
Tavaly érettségire a 100 tétellel nem szenvedtem ennyit:S igaz ott elég volt 20% a sikerhez, itt 50 kell.
Átérzem a helyzetet, de vhogy csak megoldjuk:)
Sztem is az lesz h ahogy belenézek a naptárba h már ennyire közel van, majd új erőre kapok. Úgy érzem h még amit eddig megtanultam sem tudom.
Sok sikert hozzá:)
Köszi szépen, Neked is!
Nem egyetemen tanulom, hanem ötödéven, mindent 1 év alatt.
Most már azt csinálom, h kiírom rövidebben a tételeket közbe talán meg is jegyzek vmennyit.
Köszi a tippeket mindenkinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!