Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Egyéb kérdések » Hogy tanuljak meg ennyit 2...

Hogy tanuljak meg ennyit 2 hét alatt?

Figyelt kérdés

60 tételből kb 25öt ha tudok, ami sztem elég kevés. Az utóbbi napokban úgy érzem, semmi nem megy a fejembe.

Már próbáltam mindent, közbe tartok szünetet, kávé, zöld tea,magnézium pezsgőtabi stb. de vhogy nem akar menni.

Ráadásul vállgazd., számvitel és pénzügy tételekről van szó, és egyáltalán nem könnyűek...

Igaz nem 5ösre hajtok, már ott tartok, h csak sikerüljön vhogy és túllegyek rajta.

Van valakinek vmi bevált módszere?

20/L

2010. jún. 10. 12:03
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

figyu nekem van még vissza 34 tétel 6 nap alatt menni fog az

aludj sokat

kapcsolódj ki

jutalmazd meg magad egy tétel után pl egy kis csokival

járjon a fejedbe hogy igen meg tudom csinálni és menni is fog

2010. jún. 10. 12:12
 2/12 anonim ***** válasza:

Simán. Két hét sok idő:) Nekem máskor 80 tételre volt egy hetem, ráadásul tele volt latin szavakkal:)

Ezzel most nem arcoskodni akartam, csak annyit, hogy simán meg lehet tanulni:D

Én mindig úgy csinálom, hogy reggel nyolckor felkelek, kávé, aztán tanulás:) Közbe néha egy kis pihi:D Este pedig időben lefekszem, és következő nap megint tanulás.

Szerintem ne éjszakázz, semmi értelme. Inkább időben kelj fel, este pedig aludd ki magad, úgy jobban megy:)

2010. jún. 10. 12:12
 3/12 A kérdező kommentje:

eddig én is 8kor keltem, kb 9kor elkezdtem, de mivel fáradtnak éreztem magam, inkább aludtam tegnap 11ig. Hát sokra nem mentem vele.

Tavaly érettségire a 100 tétellel nem szenvedtem ennyit:S igaz ott elég volt 20% a sikerhez, itt 50 kell.

2010. jún. 10. 12:15
 4/12 anonim ***** válasza:
én pont az érettségivel vagyok így, másfél hetem van, 20 tétel (+20 nyelvi, de azokat csak átnézem hogy improvizáljak) +- 1-2. amikor elkezdtem faltam a tételeket, nem mondom azt hogy gyorsan, nyelvtanból pl. napi 3-at csak, de jó részletesen. Most már annyira megteltem hogy áhh... Kéne ösztönző erő, viszont biztos vagyok benne hogy minél jobban közeledik, annál nagyobb lesz a stressz, és annál inkább fogok hajtani. Persze nem sok ez a 20, de kedvem ehhez képest 0.
2010. jún. 10. 20:21
 5/12 A kérdező kommentje:

Átérzem a helyzetet, de vhogy csak megoldjuk:)

Sztem is az lesz h ahogy belenézek a naptárba h már ennyire közel van, majd új erőre kapok. Úgy érzem h még amit eddig megtanultam sem tudom.

Sok sikert hozzá:)

2010. jún. 11. 08:32
 6/12 anonim ***** válasza:
Mikor én elsős voltam ezeket a tárgyakat mindet ajánlva csináltam meg. Melyik egyetemen tanulsz? Annyit tudok ajánlani, hogy mikor tanulsz, akkor egy külön füzetbe, vagy lapra írd ki a legfontosabbakat. Képleteket, fogalmakat, mit hova kell könyvelni stb...
2010. jún. 12. 10:18
 7/12 anonim ***** válasza:
Szerintem a maradékot simán meg tudod tanulni 2 hét alatt. Én 86-ból 18-at tudok, de csak 1 hetem van a többire, szóval... XD Majd lesz valami, de éjszakázni tényleg ne éjszakázz, az nem túl jó. Én inkább korán kelek majd,úgy számoltam, hogy 1 nap alatt 10 tétel, és sikerülni is fog. Sok sikert a vizsgádhoz. :D
2010. jún. 12. 13:44
 8/12 A kérdező kommentje:

Köszi szépen, Neked is!

Nem egyetemen tanulom, hanem ötödéven, mindent 1 év alatt.

Most már azt csinálom, h kiírom rövidebben a tételeket közbe talán meg is jegyzek vmennyit.

Köszi a tippeket mindenkinek!

2010. jún. 12. 14:01
 9/12 anonim ***** válasza:
én emelt töri szóbelire 3 nap alatt készültem fel:D és jól sikerült! simán menni fog ne azon gondolkodj,h nem fog menni, hanem hogy menni fog!Optimizmus!
2010. jún. 12. 15:18
 10/12 anonim ***** válasza:
Na én úgy csináltam,hogy felolvastattam programmal a tételeket és hallgattam akkor is,ha épp kajáltam vagy pihentem a napon.Nem mindig figyeltem oda,de tudatalatt hipphopp megragadt.
2010. jún. 12. 18:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!