Mennyire nehéz orvosin 4,8-4,9-es átlagot elérni?
Meg van egy csomó kurzus, ami nem vág a szoros érdeklődési körödbe, és rájössz, hogy nem kell halálra tanulni magad mindenből...
Meg aztán, aki mondjuk közel nulla tanulással hozta a majdnem kitűnőt a gimiben, az talán nem is hajlandó a belét is kihajtani meg éjaszkázni, csak azért, hogy mindenből 5 legyen - no mert mi van, ha az a jegy 4-est, vagy 3-as??? Semmi.
Ne érts félre, igyekszem a legtöbbet kihozni magamból, de én is ember vagyok: sem a teljesítőképességem, sem a motivációm nincs állandóan a maximumon.
Gondolom egyénfüggő. 4,83 volt a diplomaátlagom, amibe gyakorlatilag az összes kiemelt kollokvium és szigorlat, valamint a szakdolgozat és a záróvizsga 3 részjegye is beleszámított, azonos súllyal.
Volt életem, családom, párkapcsolatom is, sőt, bulizni is jártam, nem csak tanulásból állt az életem. De tapasztalataim szerint elég jó logikám van, és az átlagnál valószínűleg gyorsabban tanulok.
Szóval lehetetlennek nem mondanám a dolgot semmiképp:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!