Hát középfokú nyelvvizsgám van. Rigó utcában csináltam mindkét részét (az írásbelit és a szóbelit is).
Kivándorláshoz kellene az IELTS mivel csak azt fogadja el az immigration office.
És elég a 4-4,5 pont? Évek óta készítek IELTS-re, többek közt bevándorláshoz és bizony a tanítványaim a 7 pontra mennek.
Azt javaslom, hogy tölts le egy mock exam-et, csináld meg, ellenőrizd le és akkor látod, hogyan állsz.
International English Language Testing System (IELTS) General Training, minimal score:
Listening – 4.5
Reading – 3.5
Writing – 4
Speaking – 4
Hát itt 4-et ír. Jó mondjuk a hallás utáni szövegértés az 4,5-es.
Honnan lehet ezt letölteni amit írtál?
Nem használhatsz szótárat, meg amúgy sem lenne rá nagyon időd, mert egy 150 szavas levelet és egy 250 szavas esszét kell írnod 1 óra alatt. Én levélként panaszlevelet kaptam- valami közlekedéssel kapcsolatos próblémáról. Az esszé témája meg az uniformisok viselete volt, bár már nem emlékszem pontosan mi volt a feladat.
[link] -itt találsz az esszékről pár hasznos dolgot
Amúgy elég sok érdekes dolog van itt, egy csomó feladat a többi modulhoz is. Úgy menj, hogy tudd, mire számíts. Azt gondolom tudod, hogy itt külön nyelvtan nincs. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!