Vásárolt Érettségivel le lehet bukni?
És akkor majd üldözöd a bűnözőket bűnözőként, vagy megállítod az autósokat, és megkérdezed, hogy "Tudja, János, miért állítottam meg"? és aztán kioktatod őket az erkölcsi magaslataidról?
Kezdd ott a tanulást, hogy az érettségi kisbetű. Amíg ezt sem tudod, nehezen hiszik el neked, hogy van ilyened. És szeretném, ha tudnád, hogy az összes eddigi válasz, amit kaptál, maximálisan normális és helyénvaló volt. Vagy azt vártad, hogy ha te bűncselekményt akarsz elkövetni, akkor majd mindenki rohan jelentkezni társtettesnek, és ezt tartod normálisnak? Eddig még csak egy bukott diák vagy, még jó útra térhetsz, és leteheted a javítóvizsgát, vagy elmehetsz egy olyan pályára, ahol nem kell érettségi. Még nem muszáj bűnözővé válnod. Ha megteszed, semmiben sem fogsz különbözni attól, aki ellopja a másik ember autóját, mert azt gondolja, hogy neki szüksége van rá, és ezért joga is van hozzá. Kitaláltad, hogy rendőr akarsz lenni? Dolgozz meg érte, ahogy mások!
Annyira szánalmas ez a kérdés, tényleg lejáratod vele az összes jóravaló rendőrt!
Ezzel a hozzáállással nagyon remélem, hogy nem kerülsz be.
Szedd már össze magad!
EZEN a mai érettségin mit nem lehet megírni???
Én 15 év után idén megcsináltam 15 év kihagyás után a matekot, és 60+%-ra megírtam, pedig egy csomó olyan dolog nem jutott eszembe, amiről tudom, hogy régen tudtam.
Szóval ha a mai siralmas követelmények sem mennek, akkor nem is érdemled meg ezt a sz*r érettségit sem!
Hihetetlenül szánalmas.....
Mások munka mellett is lerakják... Nekem volt egy osztálytársam, akinek PAPÍRJA volt arról, hogy nem járhatna csak kisegítőbe, viszont szorgalmas volt és leérettségizett, dicsérettel.
A diplomás válaszoló pedig külön el van szállva magától...... normálisak vagytok???
1. Más éveket szenved, de úgy gondoljatok nektek alanyi jogon jár, van pénz kifizetni , miért ne ??
2. SOHA nem lesz mögötte valódi tudás és szakértelem, bármiről is legyen szó...
Micsoda önző, beképzelt majmok basszus...
Ki vagyok akadva!! Még jó, hogy első körben kiderül ha valami végzettséget igazoló dokumentum hamis, különben nagyon dühös lennék, hogy mindennel együtt 17 év folyamatos tanulást ki lehet másnak vásárolnia.. és a 17ben benne van az általános, gimi, alap és mester, mielőtt még megfordulna a fejében bárkinek is, hogy 7x buktam volna és azért ennyi ..
Ilyen hozzáállással inkább ne legyél rendőr.... Ellenkezik az elvekkel...hamis, vagyis bűnténynek számít....
:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!