Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van esélyem tanító alkalmasság...

Van esélyem tanító alkalmasságin átmenni, ha hamiskás a hangom?

Figyelt kérdés

Sajnos hamis a hangom, de igyekszem nagyon sokat énekelni hát ha sikerülni fog.

Van olyan köztetek aki ugyan így gondolta, hogy hamis a hangja, viszont minden álma a tanítás, nem hagyta annyiban és sikerült az alkalmasságija?

2018. máj. 25. 20:31
 1/3 anonim ***** válasza:

"HAMISKÁS melléknév -an, -abb Játékosan pajkos, huncut, vmit tréfásan, pajzánul sejtető, kissé hamis"

Ha úgy érted, hogy tréfás, huncut, akkor igen. Ha úgy, hogy pajzán, akkor nem.

2018. máj. 26. 02:02
 2/3 anonim válasza:

Szerintem hangképzéssel (magánének tanártól) megoldható a hamisság eseteinek csökkenése, akár meg is szűnhet.

Dolgozz rajta sokat: figyelj oda magadra, gyakorolj lassan, a lényeg, hogy tiszta legyen egy dal először. A többi (ritmus, gyorsaság) ez után jön.

-ezt tanácsolom gyakorlásnak, de ha meg szeretnéd szűntetni teljesen, mindenképp tanárhoz menj. Sokkal jobb érzés lesz, hogy nem kell mindig azon agyalnod, hogy most hamis vagyok, vagy nem, hanem a gyerekekre is odafigyelhetsz.

Szerintem érdemes kiküszöbölni, mert a gyerekeket is zavarhatja. Nekem is volt egy énektanárnőm, aki nyolcadikra elég idős lett és ez a hangján is meghallatszódott. Szóval szerintem tényleg hasznos lenne(nem bántásból)

Bevallom nem tudom, hogy a tanító szakmához milyen szintű énektudás kell, de mindenképp csak javadra válik.

Sok sikert!

2018. máj. 27. 08:31
 3/3 anonim válasza:
Az alkalmassagihoz meg nem kell tokeletesen enekelni, inkabb arra kivancsiak mennyire vagy fejlodokepes es mennyire jo a hallasod, ha pedig erzed hogy hamiskas akkor van esely.
2018. jún. 15. 19:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!