Tanító alkalmasságin?
Hallgatják páran, legalábbis barátnőm így mesélte:)De szerintem nem gáz:)A lényeg,hogy szívből szóljon:)
Amúgy nem értem minek kell énekelnie annak akinek nincs hangja alapból...hülyeség ez az egész alkalmassági,mert most mit csinálnak?kiszórnak ha nincs hangod?aztán nem is lehetsz tanító egyetlen rossz tulajdonság miatt?vagy a tesi...na az a halálom.Minden vágyam volt óvónéninek menni de amikor kiderült,hogy időre nézik azt is kihagytam...nem akarok megdögleni mert nekik így jó(terheléses asztmám van:))
igen ezt mondom én is.most ha nincs hangom kiszórnak?
nem énektanár akarok lenni...
és azért nem lehettél pedagógus mert asztmás vagy?gondolom te sem tesis lettél volna.
meg egyáltalán nem értem h minek kínoznak vkit ilyen dolgokkal.de azért remélem sikerülni fog.és köszönök minden információt
Szia!
Én is tanító néni szeretnék lenni:)) Nekem már megvolt az alkalmasságim és sikerült. Előalkalmasságin megbuktattak mert nem ment az ének, elég szemetek voltak és jó rendesen megaláztak, hogy micsoda szörnyeteg vagyok, hogy így szeretnék gyerekekkel foglalkozni!:S
Aztán elmentem ének tanárhoz és sikerült. Elénekeltettek velem 3-4 dalt, meg kellett szólaltatnom magasabb hangról is őket, tapsolnom és szolmizálnom is kellett. Nem volt könnyű (nekem) de ha készülsz rá akkor menni fog!
A tesi, beszéd része szerintem nem nehéz.
Amúgy tényleg gáz, hogy ezekre mennek rá, nem hogy elbeszélgetnének néhány leendőbeli tanító nénivel, mert ahogy elnézetem őket...háát én nem iratnám be hozzájuk a gyerekemet.
Hova jelentkeztél amúgy?:)
L/18
Szia
Szegedre jelentkeztem a Juhász Gyulára.És képzeljétek, túl vagyok rajta.először énekből megbuktattak.annyira ideges voltam h az hihetetlen.utána volt lehetőség fellebbezni 3óra múlva.addigra le is higgadtam.és simán átengedtek.annyira happy vok.
köszi mindenkinek a válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!