Turizmus-vendéglátás szak?
Idegenvezető szeretnék lenni, bár elég introveltált vagyok, de imádom a nyelveket és utazni is, de ha van ötletetek más munkára, szívesen várom:) Melyik egyetemet ajánlanátok, ami leginkább erre a szakra specializálódott? Mi kell ehhez a szakhoz? Angolból és németből tervezek nyelvvizsgát, viszont azt hallottam, hogy a matek is kell hozzá, de abból nagyon rossz vagyok, utálom, előfordulhat hogy emiatt nem vesznek majd fel? Gondolom inkább a vendéglátás "részhez" kell ennyire a matek, de én turizmust szeretnék tanulni és a nyelvekből meg jó vagyok
Kicsit hosszú lett, bocsi
Egyszerűen csak jelentkezned kell egy idegenvezetői okj-ra. 2 éves, ilyen tantárgyaid lesznek hogy: idv gyakorlat, kultúr töri, etikett, országismeret stb..
Bár nem ingyenesek, én 120at fizettem egy évben. Viszont CSAK okjval lehetsz idegenvezető, egyetemmel nem.
A turizmus-vendeglatas szak nem erre való!
Én jártam egy félévet erre a szakra, elég sok a matek, a gazdasági dolgok, pénzügy is van, szóval ez nem az a terület, ami az írásod alapján érdekel téged.
Nekem sem jött be, ott is hagytam, szerintem borzalmas volt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!