Valaki elmagyarázná nekem, hogy miért, , büfészak" a turizmus- vendéglátás?
Figyelt kérdés
Engem nagyon érdekel a turizmus, de ezt nem értem, hogy miért büfészak? És miért nem lehet elhelyezkedni benne? (ha én elhelyezkednék benne nem Mo. hanem külföldön helyezkednék el pl.: Görögo., Spanyolo., Olaszo., Amerika....vagy ilyesmi)2017. máj. 10. 09:21
1/5 anonim válasza:
A "büfészak" kifejezést primitív emberek használják, teljesen szubjektív szempontok alapján.
Akármivel el lehet helyezkedni, csak kurázsi kell hozzá. Sokaknak fáj ez, de akkor is ez a valóság. Akármit el lehet adni, ha ügyes vagy, és a legjobb végzettséggel is lehetsz munkanélküli, ha béna vagy.
2/5 anonim válasza:
Ne szakot válassz. Ugyan az a szak az egyik egyetemen komoly készülést igényel, a másik egyetemen büfészak. Járj utána, hogy az adott témában melyik egyetemnek "van neve" és oda menj.
3/5 anonim válasza:
Szerintem a turizmus pont hogy nem büfészak.
Tesómnak okj-s idegenforgalmi végzettsége van, és mindig jó melókat fog ki magának. Ennek köszönhetően nagyon jó az angolja is. Szinte már az is az anyanyelve. És ez még csak okj.
4/5 Estádio de Felchút válasza:
Két idegen nyelvvel, ráépülő mesterképzéssel, BGE/BCE-n végezve egész jó. BME-n szerintem nem indul.
5/5 A kérdező kommentje:
Én debreceni vagyok
2017. máj. 10. 20:35
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!