Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Van olyan egyetemi/főiskolai...

Van olyan egyetemi/főiskolai szak, amit tanulás nélkül el lehet végezni?

Figyelt kérdés
Szóval olyan, amire tényleg semmit nem kell tanulni, jegyzet, könyv, puska se kell, egy órán se kell részt venned, mert a vizsgákat mind meg tudod írni IQ-ból?
2010. jún. 15. 10:39
1 2
 11/18 anonim válasza:
66%
Szerinted???????? Hülye kérdésre nem lehet értelmes választ adni!
2010. jún. 15. 12:08
 12/18 anonim ***** válasza:
68%

a szabadegyetem ilyesmi nem? csak az a baj, hogy azzal a "diplomával" nem tudod kitörölni a valagad, mert kemény a fedele...

Illetve a kovi-féle egyetemen tutti hogy iq-ból átmész...

2010. jún. 15. 12:21
 13/18 anonim ***** válasza:
9%
Van, andragógus és társai. Sík hülye emberek végzik el nulla tanulással.
2010. jún. 15. 13:16
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Hidd el, ott is vannak dolgok, amiket meg kell tanulni. Más kérdés, hogy mennyire veszik hasznát az ott megszerzett tudásnak. Magolni meg a hülyék is tudnak amúgy.
2010. jún. 15. 13:24
 15/18 anonim ***** válasza:
100%

13:16

óriásit tévedsz...:)

2010. jún. 15. 18:10
 16/18 anonim ***** válasza:
100%

ha ilyet kérdezel akkor nincs annyi IQ-d h egyáltalán megérje neked az állam pénzén tovább tanulni.

Mindenképpen fizetős szakra menj mert aki így akar diplomát az nem érdemli meg hogy ingyen megcsinálhassa

2010. jún. 15. 19:11
 17/18 anonim ***** válasza:
32%
18:10 Az, hogy vizsgaidőszakban az egyes vizsgák előtt egy-egy napra a kezedbe kell venned a könyvet az nem tanulás. Egy hónapig laktam velük együtt, sík hülyék , könyv az persze nem kell, jegyzet se, 30 éves korukra kb 0 agysejtjük lesz annyit isznak és a legszomorúbb az, hogy az ilyeneknek diplomájuk lesz...
2010. jún. 16. 00:17
 18/18 anonim ***** válasza:
56%

18:10 vagyok

az h.te ilyenekkel találkoztál az egy dolog..ahova én járok ott év közben is van követelmény...beadandók,zh-k stb..

de nem számít,nem akarlak meggyőzni..Úgyse sikerülne:)

2010. jún. 16. 07:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!