Nem vesznek fel idén orvosi egyetemre, jövőre újra jelentkezem. Addig mi legyen?
Szerintem valahogy próbálj meg mégis keresni legalább egy részmunkaidős állást, mert újraérettségizni, főleg két tantárgyból és emelt szinten elég sokba kerül. Én a helyedben az egyiket megpróbálnám októberben, mondjuk amelyikből csak egy kicsit maradtál le az általad elgondolt százalékról. Gondolom, szeretnél gólyatáborba is menni majd, meg aztán ott lesznek a könyvek+egyéb dolgok, amiket majd meg kell venni, és ezekhez jól jön egy kis pénz.
Én is tervezgettem már, mi van, ha nem vesznek fel, és én biztos ezt csinálnám, amit neked is javasoltam. De elsősorban nyugodj meg, nem dől össze a világ attól, hogy most nem vettek fel. Ettől nem leszel semmivel hülyébb, mint mások, ne érezd magad rosszul emiatt! :)
Szia! Engem tavaly nem vettek fel orvosira, kihagytam ezt az évet.
Én is teljesen pánikban voltam, hogy úristen 1 év, meghalok addig az unalomban. De tényleg hidd el, nagyon gyorsan elrepül! Én heti 2x kémia tanárhoz jártam, 1x bioszra, illetve szombaton kémia előkészítőre.
Ami kimaradt nap, ott elintéztem, hogy heti 20 órában tudjak menni dolgozni, így kb a hétköznapjaim teljesen ki lettek töltve.
Nagyon sok ember hagy ki egy évet amiatt, mert nem vették fel elsőre. Én a helyedben nem kezdenék el okj-t, mert a többség úgyis több évbe kerül, és tényleg nem sok ez az egy év, ha rendesen tanulsz, akkor eléggé ki fogja tölteni a napjaidat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!