Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » 8. osztályos vagyok, de már...

8. osztályos vagyok, de már gimnáziumba járok(nyolcosztályos képzésre). A szüleim azonban azt szeretnék, hogy felvételizzek 5 évfolyamos gimnáziumi képzésre(nyelv tagozatra) ugyanebbe a suliba.Menjek vagy maradjak?

Figyelt kérdés
De én nem szeretnék, mivel az osztályom és a tanáraim is kivételesen jók és én is jól érzem magam itt. Engedjek nekik és menjek? Vagy maradjak?
2008. okt. 30. 17:04
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj!

Ha az egy jó gimnázium, ahová jársz...úgy értem jól tanítanak, mondjuk meg tudod tanulni rendesen a nyelvet is, és jó esélyed van arra, h tovább tudj tanulni, akkor MARADJ!!!

Én 5 osztályos suliba járok (angol nyelvi előkészítő...az évfolyamomnak most szombaton lesz a szalagavatója...én is próbálhatnám a ruhákat...nekem is lehetne szalagom...elég rossz érzés...aztán meg a kicsikkel ballagunk...BÁR ehhez még tudnod kell azt is, h 2 éve csináltam egy 95%os infóérettségit, tavaly egy középfokú nyelvvizsgát, és még jó esély van a felsőfokúra...emellett lehet h 1 év múlva japán alapfok...)

Gondold meg!

2008. nov. 7. 20:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!