Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Kereskedelem Marketing alapkép...

Kereskedelem Marketing alapképzés, vagy felsőoktatási szakképzés? Többi lent.

Figyelt kérdés

2014-ben érettségiztem, azóta semmit nem foglalkoztam matekkal pénzszámoláson kívül és nem is tartozik az erősségeim közé. Úgy érzem eljött számomra az idő, hogy felsőfokú végzettséget szerezzek, de elbizonytalanodtam, hogy ennyi év kihagyás után egyből nekivágjak e egy alapképzésnek. Gondoltam rá, hogy a nyarat rászánom arra, hogy külön tanárhoz járjak, hogy valahogy feltornásszam magam egy olyan szintre, hogy ne kelljen aggódnom, de még így is valahogy nagy falatnak tűnik. Ezért felvetődött a gondolat, hogy először talán egy foszk-ot kellene megcéloznom, majd utána jelentkezni alapképzésre. Mondták nekem, hogy foszk után ha elmegyek alapképzésre, akkor kb úgy végzek időben mintha alapon kezdtem volna (persze ugyan arra a szakra gondolok), bár nem tudom ez egyáltalán igaz e.

Érdekelne, kinek mi a tapasztalata, volt e valaki hasonló cipőben mint én, vagy van e valaki aki megjárta mindkét képzést és tudna adni némi felvilágosítást?

A válaszokért előre is hálás vagyok!

2018. máj. 15. 09:23
1 2
 11/13 A kérdező kommentje:
Esetleg ha valaki tud ajánlani igazán jó matektanárt tapasztalat alapján, azt megköszönöm :) (Budapesten)
2018. máj. 15. 15:50
 12/13 anonim ***** válasza:

easymaths.hu

az örök és legjobb tanár :D

2018. máj. 15. 22:24
 13/13 anonim ***** válasza:

Szia!

Én is 2014-ben érettségiztem és ősszel tervezem elkezdeni a kereskedelem és marketing FOSZK-ot (de még nem 100%). Hasonló dolgokat tudnék mondani magamról, hogy én is régen matekoztam, és nem is a legnagyobb erősségem. Mondjuk nekem az alapképzés vs. FOSZK között azért az utóbbira esett a választásom, mert jelenleg tanulok másik egyetemen, és párhuzamosan szeretném folytatni a FOSZK-kal, mert így emellett csak arra lenne csak időm, alapképzésre biztosan nem, de látok rá esélyt, hogy ha végeztem, az alapképzést is megcsinálom. Egyébként ha gondolod, és végül úgy döntesz, hogy te is belevágsz a kermark FOSZK-ba, írj rám, hátha tudunk majd egymásnak segíteni a tárgyfelvételnél, stb. :)

21/L

2018. jún. 4. 14:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!