Kezdőoldal » Közoktatás, tanfolyamok » Tanulási lehetőségek » Most fogom majd elvégezni az...

Most fogom majd elvégezni az általánost iskolát (szóval 8.-os vagyok) és minden vágyam hogy szinésznő legyek, hol vannak ilyen iskolák?

Figyelt kérdés
tehetségem van hozzá.:)
2008. okt. 30. 10:49
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Nos, akkor mindenkeppen fontos, hogy dramatagozatos gimiben tanulj tovabb. Nem irod, hol laksz, de ha megmondod, lehet tudnek segiteni, ismerem a legjobb dramas gimiket.

Ezenkivul nagyon fontos, hogy sokat olvass, szepirodalmat, regenyeket, verseket. A szinmuveszetire a felveteli nagyon kemeny, sose lehet eleg hamar elkezdeni a keszulest, de ehhez is vannak tippjeim. :)

2008. okt. 30. 11:11
 2/3 A kérdező kommentje:
Tatabányán lakom.Nagyon szeretek olvasni sokat is szoktam.Iskolában játszottam már egy darabban és jól szerepeltem:)És jól tanulok 4-5ös átlag.
2008. okt. 30. 12:41
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Tatabanyan nem tudok dramas gimit. Ha komolyan gondolod, akkor viszont mindenkepp megeri kolisnak lenni a gimi alatt (arrol nem is beszelve hogy magabiztossa, onallova valsz ezaltal, ami ezen a palyan fontos).

Pesten nagyon jo dramas suli a Vorosmarty. www.vmgsuli.hu

Orszagos szinten pedig en a debreceni Ady Endre Gimnaziumot mondanam, nem tudom, vagy-e annyira elszant, hogy ide jelentkezz, tudom nincs kozel, de innen nagy aranyban jutnak be vegzosok a SZFE-re.

[link]

Nezz utana, mert ezekben a sulikban altalaban kulon felveteli van dramara, es arra keszulni kell.

2008. okt. 30. 13:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!