Lehetnék így tanár?

Figyelt kérdés
Ha diszlexiás,diszgráfiás és diszkalkuliás vagyok ettöl függetlenül lehetek tanár? Elsösorban töri vagy biosz tanár az átlagom 4,1 köszönöm elöre a válaszokat!

2018. máj. 4. 20:28
 1/10 anonim ***** válasza:
41%

Ettől függetlenül igen. Viszont ha bármelyik diszes nyavalyád (vagy kombinációik) komoly negatív hatással lenne az előadásra, akkor nem. Szóval ha olyan szinten meg tudsz tartani egy órát, mint akármelyik tanár, akkor szerintem simán lehetsz.

(Egyébként a diszlexiások általában nagyon rossz tanulók szoktak lenni. Nekem általánosban 2 ilyen osztálytársam volt, mindkettejüket viszonylag hamar speciális iskolába kellett átíratniuk, mert nem tudták tartani a lépést a normális oktatással. 4,1-es átlaggal biztos, hogy diszlexiás vagy?)

2018. máj. 4. 20:38
 2/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a választ kis korom óta fejlödtem de pl az írásoomon vagy olvasás közben meglátszik hogy vannak híbáim
2018. máj. 4. 20:43
 3/10 anonim ***** válasza:
88%
Legrosszabb esetben max elmész egyetemi tanárnak. Az bárki lehet hiába nem tud előadni
2018. máj. 4. 20:49
 4/10 A kérdező kommentje:
Érdekes hogy pont egyetemi tanárnak nem kell tudni elöadást tartani
2018. máj. 4. 21:10
 5/10 anonim ***** válasza:
100%
Egyetemi tanár bárki lehet?? LOL! Ha vannak tudományos publikációd és aktív tudományos tevékenységet folytatsz, esetleg akkor!
2018. máj. 5. 01:33
 6/10 A kérdező kommentje:
Aszt hogy valaki egyetemi tanár lehesen nem külön kell tanulni még hozzá?
2018. máj. 5. 09:18
 7/10 anonim ***** válasza:
100%
Az "egyetemi tanárságot" nem oktatják sehol. "Csak" annyi kell, hogy a tudományos szakterületeden kutass és publikálj elég magas színvonalon. De ez sokszor sajnos valóban nem vonja magával azt, hogy jól és érthetően tud valaki előadni, oktatni.
2018. máj. 6. 12:06
 8/10 anonim ***** válasza:
78%

Még az sem kell, hogy kutasson az ember, hogy egyetemi tanár legyen.

Lsd mesteroktató aki privát szférából jön vissza

2018. máj. 6. 12:31
 9/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! :)
2018. máj. 6. 19:55
 10/10 A kérdező kommentje:
Nem tudtam hogy kutatni kell egy egyetemi tanárnak de most már tudom
2018. máj. 6. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!