Pénz és számviteli ügyintéző hiányszakma?
#1... ugyan már... kb. 2 perc google-el találtam 3 olyan állást, ami simán elhozható kezdőként is.
Nemhogy a többi hirdetés, amit simán meglehet próbálni.
Jah és ez tényleg 2 perc volt, nem kutakodtam.
A fizetés kb. a garantált bérminimum körül fog alakulni.
Köszönöm a válaszokat!
#1 akkor vajon miért hirdeti a Munkaügyi Központ hiányszakmaként? Itt Pécsen most van vagy 20 képzés amit támogat az állam és mellé még havonta amíg elvégzed 6 hónap alatt küldi a közmunkás bért is!
Én gyors és gépírást tanultam, vért izzadtam a gyorsírással, persze a munkaügy azt mondta, hogy hiányszakma, majd engem fognak keresni a munkáltatók, hogy menjek hozzájuk dolgozni, hát közmunkán meg gyári illetve gyorséttermi munkán kívül sehova nem kellettem, sem senki a csoportból. Volt aki ki is esett év közben, mert olyan kemény volt, vele visszafizetették a képzés árát.
A munkaügy meg aki szervezi ezeket a tanfolyamokat több millió Ft-ot kap egy-egy ember után, persze, hogy hazudoznak, hogy menjél.
Minden szarra ráhúzzák hogy hiányszakma...
Ami hiányszakma az a fizikai munkás.
A többihez meg vagy tapasztalat vagy ismeretség kell. (vagy tehetség)
Amúgy sok hiányszakma meg azért ,,hiányszakma" mert menekülnek el belőle az emberek:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!