Milyen esélyeim vannak bejutni egy egyetemre ilyen eredményekkel?
Figyelt kérdés
Történelemből, irodalomból és nyelvtanból ötös vagyok, németből négyes, matekból hármas, és a választott érettségi tantárgyam valószínűleg a gépírás lesz, de szerintem azt is meg tudom írni ötösre. Végülis csak a matek a gáz. Milyen esélyeim vannak?2008. okt. 30. 09:28
1/3 anonim válasza:
az attól függ, h hova akarsz menni
2/3 anonim válasza:
Bolcsesznek szerintem tuti felvesznek, nem tudom, hova keszulsz, de nyilvan nem kozgazra. :)
Egyebkent a legfontosabb az erettsegi jol megirasa.
(Tanmese: az egyik streber exosztalytarsam egesz gimi alatt kituno volt, mindig a legjobb - az erettsegit megis elcseszte, es nem jutott be oda, ahova menni akart. Mert az erettsegin gondolkozni is kell, nem eleg beseggelni a tankonyveket.)
Szoval, hova akarsz jelentkezni?
3/3 anonim válasza:
attól függ, hova jelentkezel.
a jegyeid jók, a legbiztosabb ha jó érettségiket írsz, tényleg azon múlik szinte minden. a matek miatt ne aggódj, én is attól féltem, de nekünk tavaly annyira nevetségesen egyszerű volt, hogy simán megírtam 5ösre, pedig végig 3-as 4-es voltam belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!