Nem vettek fel sehova, mit tegyek?
Figyelt kérdés
Most nagyon stresszelek. Tavaly 4-es,most 4.2-es volt az átlagom. Fő tantárgyak(pl.töri,irodalom,matek) 4-5-ösök voltak tavaly és most is. A központi kicsit gyengébb lett, matek 14 pont - irodalom 34 pont.
1. helyre a Mechwart infót,
2. helyre a Bethlen turisztikát és
3. helyre a Baross szoftverfejlesztőt írtam, de sehova se vettek fel.
Esetleg a fellebezés mennyire segíthet ezen a helyzeten?
UI.: Lehet nem érdekel senkit, de minden este tanultam tavaly és idén is. Nem igaz hogy sehova se vesznek fel..
2018. ápr. 25. 22:05
21/23 anonim válasza:
Nem is azért írtam, csak, hogy mire számíthat. Mert elég erős suli, ahhoz képest, hogy nevetségesen könnyű bejutni (itt sem akarom a kérdezőt leszólni, de valóban nem kell sok pont).
22/23 anonim válasza:
Igen, ez igaz, de ehhez hozzájárul, hogy van pár kegyetlen tanár ott és nagyon csúnyán beszélnek a gyerekekkel...a Mechwart elég kemény.
23/23 anonim válasza:
Szerintetek érdemes a rendkívüli felvételi eljárás során bebiztosítani magam egy sulival? Most megfellebbeztem minden sulit, ahová nem vettek fel és azt mondták, valamelyikbe úgyis elfogadják a fellebbezésem...mert ugye a rendkívüli felvételi csak 18.-ig tart, viszont a fellebezésről eredményt csak júni elején küldenek....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!