Hogy tudnék tanulni?

Figyelt kérdés

Szeretnék tanácsokat kérni, hogy hogy tudnék dalokat megtanulni? Sokszor hallom az ismerőseimtől, hogy egy napja hallgatnak egy dalt, de már szinte már tudják a dalszöveget, én pedig hiába hallgatom már egy hete, nem nagyon ragad meg.

Alapjába véve nagyon jó a memóriám, gitározok és dobolok is, de ezzel a zeneszöveg tanulással vagyok gondba. Kérlek írnátok tanácsokat, amivel sikerülhetne?

Előre is köszönöm!

2018. ápr. 22. 21:48
 1/5 anonim ***** válasza:
Az is lehet a baj, hogy a barátaid olyan számokat hallgatnak rongyosra, amiket szeretnek, míg neked a zenélésben gondolom, olyanokat is meg kell tanulnod, amik nem feltétlenül tetszenek annyira.
2018. ápr. 22. 22:21
 2/5 A kérdező kommentje:
Az esetek többségében olyan számokat hallgatok és tanulok, amiket szeretek, nagyon tetszenek.
2018. ápr. 22. 23:14
 3/5 anonim válasza:
Hát ha nagyon nem megy, akár ágy hét hallgatás után se akkor próbáld meg kinyomtatni a szöveget, ha más nyelvű akkor fordítsd le, próbálkozz karaoke-val!
2018. ápr. 23. 08:20
 4/5 anonim válasza:
Olvasd a szöveget, miközben hallgatod =D Meg olvasd át a szövegét párszor külön is, illetve próbáld meg közben énekelni ^^ Pl: így tanultam meg az Attack on Titan c. anime japán opening zenéjét =D
2018. ápr. 23. 21:14
 5/5 anonim ***** válasza:
Sing along. Azaz a szöveg alapján együtt énekeled az eredetivel. Sokszor. Nagyon sokszor. Nagyon kell tetsszen a dal, hogy gyorsan megtanuld. És nem kell magolni, hanem hagyni, hogy átfolyjon rajtad. A refrének előbb fognak megragadni, aztán a kezdősorok, végül a bridge-ek.
2018. ápr. 23. 21:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!